Header

Het Gezond Slapen evenement bij BinnenUit te Heinkenszand

gezond_slapen.JPGZaterdag 2 september 2017 kwamen verschillende disciplines bij elkaar tijdens het ‘gezond slapen-evenement’ bij BinnenUit te Heinkenszand. Op deze gezondheidsmarkt werd voorlichting gegeven over een gezond en energiek leven, waar slapen een essentieel onderdeel van is.slaagde dag; zo merkte een geïnteresseerde op: "wat fijn dat we met al onze problemen rond slapen terecht konden, de chiropractor heeft naar mijn man zijn rug gekeken, we hebben advies gekregen over een goed matras en de slaaptherapeut heeft mij advies kunnen geven over mijn in- en doorslaap problemen".

Ook Suzanne is erg enthousiast: "Al met al een leuke en inspirerende dag waar we veel geïnteresseerden antwoord hebben kunnen geven op hun vragen. Wat ik vooral heel leuk vind is dat we professionals uit verschillende vakgebieden bij elkaar hebben kunnen brengen om van elkaar te leren en samen nog meer voor mensen te kunnen betekenen".


< terug naar het nieuwsoverzichtRBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief