Header

Verbouwing Jasperse Praktijkencentrum

In 2016 is onze gehele praktijk verbouwd. Dat heeft wel even geduurd maar iedereen is enthousiast en wij bedanken iedereen voor het geduld. Hieronder volgt de beschrijving vanuit onze aannemer:

Jasperse Praktijkencentrum is een bijzonder pand waar ik zelf als patiënt kwam voor lage rugklachten. Het gebouw huisvest vier geneeswijzen onder één dak: chiropractie, kinesiologie, podologie en optometrie. Ik vertelde tussen de krakende botten door over mijn passie als decorateur aan mijn Chiropractor en tevens eigenaar Jack Jasperse. We kwamen al snel tot de conclusie dat het interieur van Jasperse ook wel een behandeling zoals mij kon gebruiken alleen dan op verfgebied. Het zou in eerste instantie een mooie wandschildering betreffen maar werd een totaalproject waar ik alles heb mogen bepalen.

De sfeer is enorm belangrijk en per kamer heb ik goed naar de persoon gekeken die er in behandelde. Zo heb ik bijvoorbeeld de overleden vader van Jack die ook chiropractor was als verrassing op zijn muur geschilderd. Behalve alleen het schilderwerk hebben we ook meubels mogen maken en uitzoeken en restaureren . Heb ik samen met mijn vriendin die bij DecoHome werkt wandbekleding en een PVC vloer uitgekozen die we hebben laten leggen. Is er een lichtplan gemaakt en zelfs hebben we de toiletten en keuken verbouwd. Dit alles terwijl het pand open moest blijven. Het decoratiewerk is een mengeling van verschillende toegepaste technieken.

verbouwing_0.JPG verbouwing_3.JPG verbouwing_4.JPG verbouwing_8.JPG

verbouwing_5.JPG verbouwing_6.JPG verbouwing_1.JPG verbouwing_2.JPG verbouwing_7.JPG


< terug naar het nieuwsoverzichtRBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief