Header

FunFest Outdoor 2018

FunFest Outdoor 2018
FunFest viert 10-jarig jubileum met
‘Welcome to the FunFest Zoo’
za 21 juli 2018 | 12:00 – 00:00 u | De Kunstwei, Wolphaartsdijk

‘Hokjes-denken’ bestaat niet op FunFest Outdoor 2018! Tijdens deze bijzondere jubileum editie van het buitenfestival worden de natuurlijke rollen volledig op zijn kop gezet in de beestachtige FunFest Zoo op het terrein van de Kunstwei in Wolphaartsdijk, op zaterdag 21 juli 2018. Stichting FunFest bestaat 10 jaar en dat gaat groots gevierd worden! Verwacht grote decors, een bomvolle programmering aan funk, ska, rock ‘n roll, balkan, house, techno, poëzie, dans, theater en film verdeeld over vier areas, heerlijk eten en alle ruimte voor iedereen van 0 tot 100 jaar om je inner-beast te uiten!

LINE-UP
Bands als Projekt Rakija, Zitakula, PEER, Wild May West, De Verborgen Bende en Tapharheejl laten zien dat hokken overbodig zijn en breken uit op de Mainstage. DJ’s als Janick van Megroot en het Elektroniek-collectief zijn losgeslagen in de jungle DJ area. Nog meer Zeeuwse DJ-namen waaronder One Ear Bass, Djexunz en Marcellus treden volledig buiten hun eigen habitat in de Silent Stage die de vorige jaren al een groot succes was!

FOOD, THEATER EN KUNST
Naast een bomvolle muziekprogrammering draait FunFest ook vooral om kunst, participatie en de combinatie van verschillende disciplines. Je komt ogen tekort om alle creatieve uitspattingen gemaakt door een grote groep vrijwilligers in één dag te spotten, te weinig gespleten persoonlijkheden om alle randprogrammering zoals de poëzie door Poëziepier en theater door Kunstbende Zeeland te beleven en het wordt dansen tegen de klippen op om je energie continu te kunnen aanvullen met al het heerlijke eten…maar voel je vrij om het te proberen.

TICKETS EN MEER INFO
Tickets voor FunFest Outdoor 2018 koop je via www.funfest.nu en bij alle Primera-winkels. Kinderen t/m 12 jaar: gratis Early Bird SOLD OUT! | Regulier € 22,50 | Op het terrein € 25 Er rijdt een bus van Station Goes naar het Festivalterrein en terug Kijk voor meer informatie over het festival en programmering op www.funfest.nu of op www.facebook.nl/StichtingFunFest.

FF-ZOO-Flyer.jpgZitakula.jpg


< terug naar het nieuwsoverzichtRBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief