Header

Nieuw personeelslid

Even voorstellen:

Hallo allemaal. Mijn naam is Christopher van Iersel. Sinds juli 2019 werk ik bij Jasperse praktijkencentrum als praktijkmanager. 

Zelf ben ik begin dit jaar ontzettend goed geholpen door verschillende behandelaren binnen het praktijkencentrum en het is mij dan ook een waar genoegen om nu van dit team deel uit te mogen maken. Hopelijk kan ik vanuit deze positie ook mijn steentje bijdragen om voor anderen de kwaliteit van leven te vergroten. 

Christopher_.jpgVoordat ik bij Jasperse praktijkencentrum begon heb ik 13 jaar lang een eigen zaak gehad; Spellenwinkel De Burcht, in Middelburg. Hoewel ik dat met veel plezier heb gedaan, was voor mij het punt aangebroken dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging. En die heb ik gevonden! Ik kwam in contact met Jack Jasperse, hij was op dat moment op zoek naar iemand om zijn management taken binnen het praktijkencentrum aan over te dragen. (Daarover meer in dit artikel.) Zo kwam het balletje aan het rollen. Na een aantal goede gesprekken ben ik vervolgens aan de slag gegaan. 

Ik ben nu 37 jaar. In mijn vrije tijd speel ik graag bordspellen, schilder ik miniaturen, en een aantal keer per jaar neem ik deel aan een Larp evenement (Live Action Roleplay). Larp is een vorm van improvisatietoneel. Gedurende een weekend speel je een rol, meestal in een setting vergelijkbaar met Lord of the Rings. Verder geniet ik van buiten zijn en muziek maken (ik speel piano, en sinds kort doe ik ook een poging op de viool). Om mezelf fit te houden pak ik eigenlijk altijd de fiets als ik ergens heen ga. Daarnaast sport ik zo’n vier keer in de week.

Het werk bevalt me uitstekend. Er is leuk contact met zowel de collega's als de cliënten, iets wat ik erg belangrijk vind. Daarnaast is het werk erg gevarieerd, waar ik ook van hou. Elke dag brengt weer iets nieuws en geen twee dagen zijn hetzelfde. Zo ben ik het ene moment iets op de social media aan het plaatsen, ben ik het volgende moment bezig met cliënten te woord te staan, dan weer optimalisatie van het praktijkencentrum, om vervolgens een reparatie uit te voeren, en me dan weer te storten op de personeelszaken. 

Spreekt u mij gerust eens aan tijdens uw bezoek of mail mij op christopher@jaspersepraktijkencentrum.nl. Ik sta altijd open voor een gesprek en een kop koffie of thee.


< terug naar het nieuwsoverzichtRBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief