Header

Behandelen van dieren

Vanzelfsprekend werkt functionele geneeskunde ook voor dieren. Jack en Christine Jasperse bieden dan ook de mogelijkheid voor het behandelen van uw hond of paard. Denk dan aan mank lopen, huid- en spijsverteringsklachten, allergieën of een reactie op medicijnen b.v. een ontwormkuur, hormonale klachten, maar ook depressie of agressie. Voor uw hond kunt u een afspraak maken via onze balie en betaalt u een gewoon consult (= € 95,00). Vermeld dan wel even dat het om een hond gaat, zodat wij daar met de planning rekening mee kunnen houden (er is namelijk extra tijd nodig voor schoonmaken i.v.m. hygiëne).


Het behandelen van paarden gebeurt momenteel enkel plaats op locatie Stal Beekhoeve.
De volledige adresgegevens hiervan zijn:
Stal Beekhoeve
Antwersebaan 65
4891 CV, te Rijsbergen.

Als u hier interesse in heeft kunt u contact opnemen met Debbie van Dijk op telefoonnummer 06-13590447.
Zij beschikt over alle verdere benodigde informatie omtrent de praktische zaken met betrekking tot het plannen van een consult voor uw paard.
De kosten van een dergelijk consult bedragen € 125,00.

 

Bij een dier speelt de interactie tussen het dier en de baas een niet te onderschatten rol. Christine heeft naast haar kinesiologie achtergrond, ook een 3-jarige opleiding tot western rij-instructeur gevolgd in België en ruim 10 jaar aan hondentraining gedaan (gehoorzaamheid en behendigheid). Jack heeft naast 30 jaar chiropractie-ervaring opgedaan te hebben met mensen, 2 jaar lang een verdieping gevolgd in Engeland voor paardenchiropractie. Jack en Christine kijken dan ook zoveel mogelijk naar het complete plaatje van dier - baas - interactie dier en baas, vanuit de driehoek van structuur - biochemie - psyche. Zij kijken altijd naar volledige reactieve ketens i.p.v. uitsluitend de symptoomplek te behandelen. Zo kan bijv. manken in de achterhand veroorzaakt worden door problemen in de nek. Via spiertesten lokaliseren zij waar de oorsprong zit van de klacht om die vervolgens d.m.v. manipulatie, acupressuur of Dry Needling weg te nemen. De dieren merken al snel dat dit hen verlichting geeft en ondergaan de behandeling in de meeste gevallen probleemloos.

Paardenchiropractie_0.jpg

Paardenchiropractie_2.jpg

Paardenchiropractie_4.jpg

Paardenchiropractie_5.jpg

Paardenchiropractie_6.jpg

Paardenchiropractie_8.jpgRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Logo-LVNT zwart wit.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA logo-scag zwart wit.jpg

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief