Boek een Quickscan bij de Natuurgeneeskundige

Marcel Urgert Natuurgeneeskundig Mycotherapeut bij Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Nieuw: Quickscan voor 30 euro

We leven in  roerige tijden en worden dagelijks geconfronteerd met allerlei vormen van tegenspoed en negativiteit. De impact daarvan op onze gezondheid kan aanzienlijk zijn. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we mentaal veerkrachtig blijven en ons immuunsysteem op peil houden? Hoe voorkomen we dat we worden overweldigd door de negativiteit om ons heen en hoe kunnen we herstellen als we toch ziek worden? Loop jij rond met deze vragen? Onze Natuurgeneeskundig en Vitaaltherapeut Marcel Urgert helpt je graag om weerstand te bieden. Met de Quickscan biedt hij jou een snelle en betaalbare optie.

Wat houdt een Quickscan in?

  • Snel en gemakkelijk: binnen een verkort consult (20 minuten voor 30 euro) krijg je  inzicht in je fysieke of mentale gezondheidssituatie.
  • Deskundig advies: als ervaren natuurgeneeskundige staat Marcel klaar om naar je te luisteren, je te voorzien van deskundig advies, je te begeleiden of door te verwijzen.
  • Holistisch: Marcel kan goed inschatten bij welke therapeut jij met jouw klacht het beste terecht kan en als het binnen zijn mogelijkheden ligt, zal Marcel je natuurlijk zelf meteen proberen te helpen.

Afspraak maken voor een Quickscan?

Stuur een mailtje naar info@jaspersepraktijkencentrum.nl en we bellen je terug om een afspraak te maken, of bel: 0118-471 823

De kracht van de natuur

Heb je specifieke gezondheidsvragen of wil je meer weten over hoe Natuurgeneeskunde en Medicinale Paddenstoelen jou kunnen ondersteunen? Ook dan staat Marcel klaar om je te adviseren.

Tijdens de Quickscan kan hij ook kijken wat hij voor je kan betekenen op basis van natuurlijke remedies en adviezen. Marcel volgt een holistische benadering vanuit zijn natuurgeneeskundige achtergrond, altijd rekening houdend met jouw individuele gezondheidstoestand. 

Laten we samen werken aan jouw gezondheid met de kracht van de natuur!