Gratis kennismaken

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Gratis kennismaken

Lichamelijke klachten?
Waar te beginnen…

Heeft u (onbegrepen) klachten, maar weet u niet of u bij ons geholpen kunt worden? En zo ja, bij welke therapeut bent u dan het snelst geholpen? Of heeft u een reguliere diagnose, maar wilt u graag een ‘second opinion’ over de mogelijkheden? Allemaal redenen om een afspraak te maken voor een gratis kennismakingsconsult.

Dit korte consult bestaat uit een screening van de klachten en een advies over de te volgen behandeling. Er wordt dus nog niet behandeld, dat doen wij graag uitgebreid bij een vervolgafspraak.

Op zoek naar de oorzaak

Lichamelijke klachten zijn altijd vervelend. Daar wilt u natuurlijk snel vanaf en dus slikt u wat vaker dan normaal een paracetamolletje. Maar daarmee pakt u de oorzaak van uw klachten niet aan. Rug-, nek- en schouderklachten bijvoorbeeld. Of migraine, gewrichtspijnen, evenwichtsstoornissen of maagklachten?

Dit is slechts een fractie van de klachten die wij tegen komen in onze kliniek. Ons eigen lichaam kan veel van deze lichamelijke ongemakken heel goed zelf oplossen, maar ergens onderweg is het verstoort geraakt. Daar zijn onze behandelingen dan ook op gericht: het stimuleren van de zelfgenezende werking van het lichaam. We bestrijden niet de symptomen, maar pakken de oorzaak van uw klachten aan.

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Maak een afspraak

Afspraak maken voor uw kennismakingsconsult:

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief