Pijn reset methode

Joyce van Gelder - Jasperse praktijkencentrum
Joyce van Gelder - Jasperse praktijkencentrum

Gratis Lezing op 12 februari

Kom alles te weten over het traject (8 weken) om chronische pijn te helen.

Lezing: De Pijn reset methode
Aanvang: 12 februari 2024 - 19:30 uur
Spreker: Joyce van Gelder
Locatie: Jasperse Praktijkencentrum (Papagaaienburg 50, Vlissingen)
Kosten: Gratis

Aanmelden: via de e-mail: info@to-the-core.nl of telefonisch: 0118-47 18 23. Vermeld je naam, telefoonnummer en e-mail adres. Voor meer informatie over de lezing ga naar: www.to-the-core.nl

Gun jij jezelf een PIJNVRIJ leven en wil jij je niet meer futloos en moe voelen?

De Pijn Reset Methode is DE oplossing bij chronische- of steeds terugkerende pijn. In dit individuele traject werk je aan de dieperliggende oorzaak. Het is een complete aanpak voor zowel het mentale als fysieke. Vooral voor als je alles al geprobeerd hebt zonder blijvend resultaat, zou dit een traject kunnen zijn die jou op korte termijn resultaten kan bieden en je pijnvrij zou kunnen houden.

Het traject kan resultaat bieden bij:

 • Pijn in de nek
 • Langdurige sportblessures
 • Rugklachten
 • Hoofdpijn of migraineklachten
 • Problemen in de heupen of bekken
 • Een pijnlijk en stijf lichaam

Ook zeer goede resultaten bij andere klachten, zoals:

 • Uitstralingspijn naar armen en benen
 • Hernia’s, vernauwingen slijtage, artrose.
 • Auto-immuunziektes, b.v. Fibromyalgie, artritis,reuma.
 • Prikkelbare darmsyndroom
 • en nog veel meer…..

In 8 weken tijd, vrij van klachten. Dit is hoe:

KENNIS. Je krijgt delen van boeken te lezen en documentaires, zodat je zelf de juiste kennis hebt om je pijnklachten aan te gaan. Daarnaast ontstaat er door het lezen een proces in het onderbewuste die doorwerkt op de pijn.

TRAINING: Je krijgt bepaalde oefeningen en schrijfopdrachten, zodat je nieuwe gewoontes ontwikkelt die horen bij een pijnvrij leven.

ADVIES: Speciaal op jouw situatie krijg je adviezen om zo veel mogelijk energielekken aan te pakken, zodat het zenuwstelsel genoeg kalmeert om pijnvrij te worden.
1 op 1 Coaching. Ik coach je er doorheen met behulp van rake vragen, oefeningen, begeleiding van je proces, zodat je nog dieper kunt gaan en iemand hebt die je er recht doorheen haalt in plaats van om de brei heen te dansen.

BEHANDELING: De laatste triggerpoints haal ik weg met unieke zachte technieken. Ook kan ik er voor kiezen je te behandelen door middel van resonantie therapie. Dit haalt triggerpoints weg en zorgt er voor dat je makkelijker door de processen heen gaat. En als jij het werk doet en patronen aan het veranderen zijn, heb je een grotere kans dat de klachten niet meer nodig zijn om terug te komen.

KENNIS EN HANDVATTEN: om zelf ook na het traject pijnvrij te blijven, zodat je niet meer afhankelijk hoeft te zijn van behandelaars.

LAAGDREMPELIGE BEGELEIDING: Loop je vast of wil je gewoon even iets delen in je proces? Je kunt me altijd bereiken. Ik ben er voor je. Samen zorgen we ervoor dat je er het optimale uithaalt, zodat je je goed gesteund voelt.

Voor wie is de Pijn Reset Methode geschikt?

Dit traject is speciaal geschikt voor iedereen met langdurige pijnklachten, die open-minded, positief ingesteld en ondernemend is.

De afgelopen jaren heb ik ervaren dat ik als fysiotherapeut beperkte mogelijkheden heb om mensen met een scala van chronische klachten te kunnen helpen. Dan bedoel ik klachten als: Meer dan 20 jaar pijnklachten, hernia’s, fibromyalgie, onbegrepen SOLK-klachten, rug- nek- schouder – knie klachten, artrose en nog veel meer. Tijdens zo’n half uurtje fysiotherapie kom ik vaak niet verder dan symptomen te verzachten. Het frustreert mij, omdat ik weet dat er zo veel meer mogelijk is.

Sinds 2018 geef ik trajecten speciaal voor deze groep. De grote meerderheid is nu klachtenvrij, terwijl hen tot dan toe verteld werd er mee te moeten leren leven.

97% van alle chronische pijn (pijn langer dan 2 maanden) komt voort uit een overprikkeling van het zenuwstelsel. Hierdoor kunnen er triggerpoints ontstaan, spanningen, disbalans in het lijf, waardoor pijn voelbaar wordt. Dit zijn echte lichamelijke fysiologische processen. Echter, de oorzaak zit hem er niet in dat je lijf stuk is. Er is iets anders wat het systeem overprikkelt. Onderbewuste onderdrukte emoties en overtuigingen kunnen hier een grote speler in zijn. De oorzaak kan dus te maken hebben met psychologische processen, wat kan resulteren in werkelijke lichamelijke ongemakken.

>> Pijn Reset specialist: Joyce van Gelder

Wat maakt dit traject zo anders?

Dit is het meest complete body-mind traject wat je je maar kunt voorstellen speciaal op maat om jouw pijnklachten te helen met de juiste begeleiding erbij. Het is voor iedereen die klaar is de transformatie aan te gaan en zijn pijn los te laten. Chronische pijnklachten hebben in 97% van de gevallen te maken met een overprikkeld zenuwstelsel. Het zenuwstelsel tot rust brengen resulteert in pijn reductie tot totaal pijnvrij zijn. Het programma leert je nieuwe patronen, waardoor de pijn niet meer nodig is.


We pakken de volgende zaken aan:

 • Onderdrukte onbewuste emoties.
 • Mindset en overtuigingen.
 • Voeding (zo nodig).
 • Ademhaling ( zo nodig).
 • Bewegingsangst en beweging (zo nodig).
 • Jouw levensmissie.
 • Energetische blokkades. (zo nodig)
 • Triggerpoints. ( zo nodig)

Veel gestelde vragen over de Pijn Reset Methode

De zorgverzekeraar vergoed alleen onder specifieke voorwaarden. Helaas is het niet mogelijk om de resultaten te behalen en de kwaliteit te waarborgen binnen deze voorwaarden waar ik zo voor sta. Zo zou ik alles in halve uurtje moeten verpakken en ik geloof dat we binnen die tijd niet tot de kern kunnen komen. Het past gewoon niet binnen het systeem van de verzekeraar. Dit traject zal dus voor eigen kosten zijn. Realiseer je wel dat deze investering zou kunnen betekenen dat je levenskwaliteit er heel anders uit gaat zien, dat het geen eindeloos traject is, waarbij je niet weet wat er nog meer komt. Met andere woorden: een vastomlijnd bedrag, een vastomlijnde tijd met een zeer hoog resultaatgehalte.

Bij interesse nodig ik je uit voor een uitgebreid gesprek. In de loop van de 4 jaar dat ik dit werk doe heb ik steeds beter in de gaten bij wie dit traject resultaat gaat bieden. Aan de hand daarvan zal ik een voorstel doen of niet. In de 4 jaar en de meer dan 80 trajecten die ik heb aangeboden is het nog maar 4 keer voorgekomen dat het traject niet aansloeg en mijn intentie is het daarbij te houden. Echter ik kan het nooit helemaal uitsluiten. Ook zal ik zo eerlijk mogelijk zijn over de verwachtingen die behaald kunnen worden. Tot nu toe hebben veruit de meesten 80-100% resultaat. ( 100% = pijnvrij)

Ik begrijp heel goed dat je deze gedachte kunt hebben als je al jaren bezig bent geweest met allemaal verschillende behandelingen/ operaties, waarbij de klachten steeds terugkwamen. Echter, is aan jou de vraag:

 • Waren de overige behandelingen lichamelijke behandelingen?
 • Is er binnen die behandelingen aandacht geweest voor het overprikkelde zenuwstelsel, onderdrukte emoties, overtuigingen, voeding, ademhaling, slaappatroon, imuunsysteem, omgevingsfactoren, of je wel gelukkig bent, of je je missie aan het volgen bent? Zijn er werkelijk patronen binnen in jou veranderd?
 • Ben je zelf als leider van jouw gezondheid aangemoedigd of moest je de professional ‘ volgen’.
 • Ben je klaar voor een totaal andere aanpak, ben je klaar om te gaan helen in plaats van genezen, ben je klaar om het nodige werk er voor te doen?

Jasperse Praktijkencentrum op TV bij RTL