Frederik Leurs

Frederik Leurs - Jasperse Praktijkencentrum

Frederik Leurs


Chiropractor

Frederik haalde in 2004 zijn titel ‘Doctor of chiropractic’ aan the Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth (Engeland).

Naast zijn eigen praktijk in België begon Frederik in 2004 ook zijn werkzaamheden bij Jasperse Praktijkencentrum.

“Ik heb ruime ervaring in de behandeling van clienten van alle leeftijden. Van baby’s tot en met hoog bejaarden”

Frederik Leurs - Jasperse Praktijkencentrum
Frederik Leurs - Jasperse Praktijkencentrum

Ik combineer mijn werk bij Jasperse met het runnen van mijn eigen praktijk in Oostende.

“Ik ben Joost Glorieux, getrouwd met Catharina, en vader van twee (Renee en Vic). Ik woon in Oostende, de stad aan Zee in België! Ik werk sinds 2003 in Jasperse praktijkencentrum. Wat eerst begon als een plek om ervaring op te doen is over de jaren uitgegroeid tot een vaste werkstek in Vlissingen. Ik combineer dit met het runnen van mijn eigen praktijk in Oostende. Voor mij is het Jasperse praktijkencentrum een boeiende plek om te werken en te leren, niet alleen van mijn collega’s maar ook van mijn patiënten.”

Waarom ben je dit werk gaan doen?

“Mijn beroep laat me toe om allerhande mensen te helpen met hun klachten. Deze klachten worden soms zo erg dat ze niet meer in staat zijn om hun dagelijkse activiteiten normaal uit te voeren. Bij kunnen dragen aan het herstel hiervan geeft veel voldoening.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Als chiropractor evalueren we op verschillende vlakken de situatie en proberen daar gericht een antwoord op te bieden. Meestal met goed resultaat moet ik zeggen. We hebben de juiste kennis en werkervaring om mensen op een zeer efficiënte manier te kunnen helpen.”

Wilt u meer weten over chiropractie?

U leest meer over chiropractie op deze pagina.