Review – René de Waal

Onze cliënten vertellen

René de Waal vertelt...

René de Waal heeft al jaren problemen met chronische pijn in zijn rug. Het toeval wil dat Renés echtgenote werkzaam was op de afdeling administratie bij Jasperse Praktijkencentrum. “Al snel besloot ik me hier eens te laten onderzoeken hopende dat men hier wèl iets structureels zou kunnen doen aan de pijn in mijn rug, heupen en bekken.” Zo kwam René in contact met chiropractor Joost Glorieux waar hij sindsdien patiënt is gebleven.

Het bleek dat Joost René van zijn pijn kon verlossen, maar sindsdien achtten zij beiden een jaarlijks APK-tje essentieel. “Ik laat me in ieder geval eens, maar soms ook twee keer per jaar door Joost behandelen vooral als ik ‘getriggerd’ wordt door bijvoorbeeld pijn in mijn been of knie, die eigenlijk ontstaat door een rugprobleem. Maar daar denk je in eerste instantie niet aan bij beenklachten.”

Een APK-tje

“Een APK-tje voor je auto doe je ter voorkoming van problemen, maar aan een APK-tje voor jezelf denk je meestal niet, hoe belangrijk dat ook is. Ik besef dat eens te meer en begrijp ook dat ik dus eigenlijk gewoon te laat ben als ik klachten krijg. Ik houd het daarom, zeker eens per jaar, consequent op een goede APK-beurt. Preventie is hartstikke belangrijk.”

Duidelijkheid en samenwerking

“Bij Joost word ik altijd heel goed behandeld. Na zijn behandeling voel ik altijd direct verbetering. Hij weet namelijk direct wat er speelt en haakt daar op in. Het voordeel bij Jasperse is, dat men niet alleen naar de klacht kijkt, maar naar de hele stand van je lichaam. In tegenstelling tot een arts die je iets geeft tegen de pijn in je knie maar die verder niet kijkt waar die pijn vandaan komt, denkt men hier holistisch. Dat vind ik heel belangrijk en geruststellend.“

Warme sfeer, laagdrempelig

“Bij Jasperse Praktijkencentrum hangt een hele fijne sfeer. Los van je klachten is het gewoon gezellig om hier terug te komen. Je wordt hier altijd met open armen ontvangen. Verder word je hier ook altijd prima geholpen en te woord gestaan.” “Als het moeilijk is een afspraak te maken, dan wordt er altijd naar een oplossing gezocht, ook al moet dat misschien bij een andere behandelaar. Maar, die weet ook precies wat er aan de hand is omdat er onderling zoveel patiënten­informatie wordt uitgewisseld. Men heeft niet alleen interesse in jou als persoon, maar informeert bijvoorbeeld ook naar je gezin. Iedereen is altijd hartstikke betrokken.” “Voor mij is Jasperse Praktijkencentrum een ideale praktijk waar men daad- ­werkelijk alles doet om je klachten­vrij door het leven te laten gaan.”

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Maak een afspraak

Afspraak maken voor uw kennismakingsconsult:

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief