Reviews

Onze reviews

Klanten vertellen

Uitnodigend, niet overheersend, het is veilig hier lees ik in de ogen van Marcel. Een liefdevolle uitnodiging om innerlijke deurtjes te openen of dicht te laten. Goed of fout is er niet, alles mag zijn wat er is. Heb je behoefte om een deurtje te openen, kun je naar Marcel toe. Hij heeft handvatten in alle soorten en maten, met zorgvuldig verwoorde kennis en empathie laat hij jou zelf je inzichten zien en ervaren. Zodat je zelf over drempels durft te stappen, omdat het veilig en zacht is hier.
Marjan
Bij Marcel heb ik echt het gevoel serieus genomen te worden. Hij neemt de tijd om naar je te luisteren en stelt vragen waar je zelf nog niet bij had nagedacht dat het belangrijk zou kunnen zijn. En dat doet hij op een hele zachte, maar wel duidelijke manier. Ik vind het heel prettig hoe hij met mij omgaat.
Johan
Bij Joost word ik altijd heel goed behandeld. Na zijn ­behandeling voel ik ­altijd direct verbetering. Hij weet namelijk direct wat er speelt en haakt daar op in.
René de Waal
Ruim 6 maanden rondgelopen met serieuze ischias klachten. Zenuwuitval en heel veel pijn aan SI-gewricht. Een lange zoektocht eindigde bij Suzanne Jasperse. Na een paar behandelingen was ik zo goed als pijnvrij. Ongelooflijk... DANK Suzanne!
Martijn uit Zeeland
Ik wordt al jaren behandeld door Jack Jasperse en de wijze waarop hij in staat is om niet alleen de symptomen te verhelpen maar de gehele balans van het lichaam weer terug te brengen is ongekend. Ik ben bij meerdere ­ervaren ­chiropractoren onder behandeling geweest maar geen is in staat om te doen wat hij doet. Ik heb er de reis van 2 uur graag voor over, wetende dat ik weer een tijd verlost ben van lichamelijke problemen.
Marcel uit Driebergen
Ik heb bijna chronisch last van nekpijn, hoofdpijn en stijve spieren. Na de eerste afspraak voelde ik me al gelijk stukken beter en heb al een aantal dagen geen hoofdpijn meer! Dus zeker een aanrader.
Valence uit Middelburg
Al jaren kom ik bij Jasperse Praktijk­centrum. En elke keer ben ik verbaasd hoe de pijn in mijn rug en andere spierpijn die zo nu en dan optreden, worden verlicht. Na elke behandeling merk ik duidelijke verbeteringen. In plaats van maanden of jaren met hevige pijn rond te lopen, kan ik nu met een acceptabele pijn me beter voelen. Want sommige dingen zoals artrose, zal ik blijvend last hebben. Wat ook zo bijzonder fijn is dat ze bij Jasperse Praktijkencentrum niet op één ding zijn gefocust. Maar proberen met verschillende soorten behandelingen de hele mens te helpen.
Burt uit Middelburg
Chiropractor Suzanne Jasperse heeft mij zeer goed geholpen met mijn klachten in zeer korte tijd. Bedankt!
Pim uit Oost-Souburg
Wat ben ik blij dat Suzanne en sinds kort Christine op mijn pad zijn gekomen. Na elke behandeling voel ik me als herboren en leer ik ook meer over mezelf. Waar komt de pijn vandaan, wat kan ik zelf doen. Wat een fijn team. Ze luisteren aandachtig naar je klachten en helpen je verder. Dat resulteert bij mij nu in minder pijnklachten en zit ik letterlijk beter in mijn vel. Dat heeft wel als effect dat ik minder vaak hoef te komen en dat is ergens ook wel jammer, want het is er ook nog eens heel gezellig.
Jacqueline uit Vlissingen
Ik ben echt zó blij dat ik hier terecht ben gekomen. Er wordt hier echt naar mij geluisterd. Men wordt hier respectvol behandeld, je eigen mening wordt gerespecteerd en men denkt met je mee. Men kijkt naar je als mens en behandelt je niet als een nummer.
Marcel de Waard
Erg tevreden met de zorg die ik mag ontvangen. Vriendelijke ­receptionisten en chiropractor Joost is efficiënt en vakkundig.
Hanneke uit Middelburg
Jasperse Praktijkencentrum is een hele fijne praktijk om behandeld te worden. De behandelaars zijn erg meelevend & meedenkend. De praktijk heeft een hele fijne en warme uitstraling.
Ashley uit Vlissingen
Heb 15 jaar afgezien met nek klachten na een ongeval, allerlei behandeling gehad, nooit was het afdoende. Chiroprator werd afgeraden, maar toch gegaan. Na enkele behandelingen van Suzan, merkte ik al verschil. 3e en 6e nekwervel stonden niet goed. Ben nu klacht en pijn vrij. Heb geen last meer van migraine en de ontzettende pijn en vermoeidheid zijn weg. Suzanne is een vakvrouw en heeft mij een ander leven gegeven!
Wilco uit Meliskerke
Dhr. Glorieux is een prima chiropractor, die me al jaren tot volle tevredenheid behandelt.
Erik (67)
Dankzij de behandeling van Jack Jasperse ben ik weer helemaal op de been.
Frank
Ik ben er een betere arts door geworden!
Simon (48)
Uiterst positief in het leven staande mensen, luisteren zeer aandachtig en komen zeer professioneel over!
Rogier (39)
Suzanne is een zeer kundig therapeut die zich erg goed kan verplaatsen in de patiënt. Bij uiteenlopende klachten is de progressie die zij heeft weten te maken benoemenswaardig!
Labeur lifestyle coach
Een wonderlijke praktijk die je op vele manieren van je probleem afhelpt. Een ieder blijft zoeken totdat je probleem duidelijk is.
Hans (69)