Contact

Jasperse Praktijkencentrum

Contact

Adresgegevens:

Papegaaienburg 50,
4386 DA Vlissingen

E-mailadres:

info@jaspersepraktijkencentrum.nl

Telefonisch:

+31 118 471823

Afspraak maken?

Heeft u reeds een account bij ons, log dan direct in op Crossuite en plan uw eigen afspraak in (Alleen voor chiropractie).

Heeft u (nog) geen account, dan kunt u  telefonisch contact met ons opnemen. Buiten de openinstijden kunt u onderstaand formulier invullen. Ook voor algemene vragen. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u vraag te beantwoorden of om uw afspraak te bevestigen.


Vanuit Goes

Na op de A58 het spoor en de brug te zijn gepasseerd, neemt u de 2e afslag rechts (afslag Papegaaienburg), na korte tijd komt u bij verkeerslichten, hier gaat u rechtdoor, dan neemt u de eerste afslag links. Het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Vanuit Middelburg

Rijdend op de Nieuwe Vlissingseweg, richting Vlissingen gaat u rechtsaf (afslag Papegaaienburg). Daarna de 2e afslag rechts (bij de verkeerslichten) en direct links. Het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Vanuit Vlissingen

Rijdend op de Paul Krugerstraat gaat u voor de keersluisbrug linksaf de Nieuwe Vlissingseweg op (richting Middelburg). Bij de 4e verkeerslichten neemt u de afslag linksaf, deze afslag wordt aangeduid met wegwijzers voor de wijken West-Souburg, Westerzicht, Bossenburg en Papegaaienburg. U neemt de afslag rechts op de 2e kruising (bij verkeerslichten), naar de Wijevlietweg. Direct hierop volgend neemt u de 1e straat links, het gebouw rechts van u is Papegaaienburg 50.

Openbaar Vervoer

Vanaf Middelburg Turfkaai neemt u lijn 58 (bus) naar halte Papegaaienburg.
Vanaf Centrum Vlissingen neemt u lijn 58 (bus) naar halte Papegaaienburg.

Vanaf station “Vlissingen-Souburg” (trein) is het ongeveer 10 minuten lopen. Via de brug en het voetgangers/fietstunneltje, over het Marnixplein, aan het eind hiervan rechts de Noordbeekseweg volgen. Linksaf de Wijevlietweg oplopen. U ziet rechts Papegaaienburg 50.