Onze specialismen

Wij werken vanuit een holistische benadering

Onze specialismen

Suzanne Jasperse Chiropractie - Jasperse Praktijkencentrum

Chiropractie

Chiropractie is een natuurlijke - en daarmee heel gezonde - behandelmethode die stoornissen in het zenuwstelsel corrigeert. Het bewegingsstelstel en de wervelkolom staan hierbij centraal.

Kinesiologie

Een gezond en harmonisch lichaam kan veel aan. Het heeft energie en de hoognodige weerstand. Als er sprake is van onbalans, bijvoorbeeld bij een allergie, dan moet deze worden hersteld om erger te voorkomen.
Joyce van Gelder- Jasperse Praktijkencentrum

Fysiotherapie

In nauwe samenwerking met de andere specialisten in ons Praktijkencentrum adviseert, behandelt en begeleidt de fysiotherapeut u zodat u weer zo goed mogelijk uw dagelijkse leven kunt voortzetten.
Joyce van Gelder Echografie - Jasperse Praktijkencentrum

Echografie

Echografie bij Jasperse Praktijkencentrum. Dat betekent dat we ­direct in het lichaam kunnen kijken naar spier-, pees-, band- en botletsel. In samenspraak met één van onze chiropractoren.
Psycholoog Thomas Smit - Jasperse praktijkencentrum

Psychologie

De praktijk staat open voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar, die kampen met psychische aandoeningen die goed behandelbaar zijn in een vrijgevestigde psychologenpraktijk.
Podologie - Jasperse praktijkencentrum

Podologie

Podologen zich bezig met voeten en vervolgens met het hele lichaam, met het totale bewegingsapparaat. Standafwijkingen van voeten en benen kunnen grote gevolgen hebben voor het gehele lichaam.
Acupunctuur- Jasperse Praktijkencentrum

Acupunctuur

Traditionele Chinese acupunctuur is een eeuwenoude en holistische benadering van gezondheid en welzijn die zijn oorsprong vindt in het oude China. Het is een van de meest bekende en erkende vormen van alternatieve geneeskunde
Kim Rooms Optoloog - Jasperse praktijkencentrum

Optologie

Optologie gaat verder dan een ‘standaard’ oogtest. we zorgen we dat je zo efficiënt en comfortabel mogelijk visuele informatie op kan nemen en verwerken. Naast gezichtsscherpte worden ook allerlei andere factoren geëvalueerd
Cupping - Jasperse praktijkencentrum

Traditionele Chinese Geneeskunde

Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG) is een reeks therapeutische technieken die ernaar streeft de staat van evenwicht van energieën in ons lichaam te herstellen. De bekendste van deze technieken is acupunctuur
Marcel Urgert Mycotherapeut - Jasperse praktijkencentrum

Natuurgeneeskunde

Door gebruik te maken van natuurlijke oplossingen vanuit de leer van de kruidengeneeskunde versterken we het immuunsysteem, behandelen we ziektes en ontstekingen en verbeteren we het algehele welzijn. Fysiek en mentaal.
Therapeutische Massage - Jasperse praktijkencentrum

Therapeutische massage

We verzorgen massages, yoga & health voor vrouwen. Denk hierbij aan ontspannings-, hoofdpijn-, nek-schouder-rug-, Ayurvedische, energetische, bamboe-, cranio sacraal en nog veel meer massages
Joyce van Gelder - Jasperse praktijkencentrum

Pijn reset methode

De Pijn Reset Methode is DE oplossing bij chronische- of steeds terugkerende pijn. In dit individuele traject werk je aan de dieperliggende oorzaak. Het is een complete aanpak voor zowel het mentale als fysieke.
Resonantietherapie - Jasperse praktijkencentrum

Resonantie therapie

Het doel van de behandeling is je weer terug te brengen naar je oorspronkelijke trilling. Deze trilling voelt geaard, beschermend en vrij van ongemakken. Alles stroomt weer en voelt in balans.
Ademtherapie- Jasperse Praktijkencentrum

Ademtherapie

We ademen zonder erbij na te denken. Maar als we bewust worden van onze ademhaling, kunnen we via ons autonome zenuwstelsel invloed hebben op al onze vitale lichaamsfuncties.

VLOW® Borstweefsel-behandeling

VLOW® borstweefsel behandeling: een holistische benadering van borstgezondheid, gericht op het helpen voorkomen van borstklachten en het ondersteunen van vrouwen met (gedia­gnosticeerde) borst­problemen.

Medische Pedicure

Het werk van een pedicure draait niet alleen om nagels, maar om de hele voet. De medische pedicure voert verschillende behandelingen uit om de gezondheid en het welzijn van de voeten te bevorderen.

Als therapeut werken bij Jasperse praktijkencentrum?