Header

Samenwerking Psychologie

In ons centrum is ook een klinisch psycholoog ondergebracht. Een korte uitleg:

Bij “psychologie” denken veel mensen nog aan psychische ziekten of ernstige stoornissen. Maar veel vaker is het zo dat mensen (tijdelijk) uit het lood geslagen zijn door vervelende levensgebeurtenissen, of doordat zij langere tijd onder druk staan. Ook in die gevallen kan gesprekstherapie helpen om het emotionele evenwicht te herstellen en de draad van uw leven weer op te pakken.

Thomas Smit is geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut (BIG: 19063444625 en 19063444616). Hij biedt vooral kortdurende therapie, vanuit het oogpunt van integratieve psychotherapie: door zijn opleiding en ervaring beheerst hij een brede waaier van behandelmethoden en technieken, en kan hij de behandeling afstemmen op uw specifieke situatie: uw klachten, persoon en verwachtingen.

Voor wie kan psychologische hulp uitkomst bieden?

De praktijk staat open voor volwassenen en jongeren vanaf 18 jaar, die kampen met psychische aandoeningen die goed behandelbaar zijn in een vrijgevestigde psychologenpraktijk. Zoals: angst en depressie, lichamelijk onverklaarde klachten en stressgerelateerde aandoeningen, ADHD, en slaapstoornissen. En persoonlijkheidsstoornissen, eetstoornissen en autisme, in hun minder ernstige varianten.

Werkwijze

Via de secretaresse van het praktijkencentrum kunt u een afspraak maken. Meestal zijn er 1 à 2 gesprekken voor nodig om samen met u duidelijk te krijgen wat er speelt, wat de beste behandeling is en of deze ingezet kan worden in onze praktijk. De behandelingen van Thomas worden in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekeraar (volgens de spelregels voor psychologische zorg oftewel ggz).

Samenwerking

Thomas kan ook de samenwerking met andere behandelaren in het praktijkencentrum zoeken, wanneer dit uw behandeling ten goede komt. Denk bijvoorbeeld aan stressklachten, waarbij vaak zowel de geest als het lichaam zijn aangedaan, en het uw herstel kan bevorderen om beide tegelijkertijd te behandelen. Uiteraard gebeurt dit steeds in overleg met u, en met uw toestemming, aangezien ons beroepsgeheim een belangrijke pijler is.

Bekijk voor meer informatie over tarieven, privacy, vergoedingen en dergelijke de website van Thomas: www.psysmit.nl
Daar vindt u ook het kwaliteitsstatuut van Psychologenpraktijk Smit met veel praktische informatie: www.psysmit.nl/kwaliteitsstatuutRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Logo-LVNT zwart wit.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA logo-scag zwart wit.jpg

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief