Nicole Nelis-Willemsen

Nicole Nelis-Willemsen - Jasperse Praktijkencentrum

Nicole Nelis-Willemsen

 

Assistente

“Ik ben ruim 15 jaar werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum en voel mezelf wel bij het inventaris horen. Het werken bij Jasperse Praktijkencentrum vind ik leuk omdat ik in mijn werk veel met mensen te maken heb, ik vind het fijn dat ik wat voor andere mensen mag betekenen en niet te vergeten omdat ik super lieve collega’s heb. Kortom: ik heb plezier in mijn werk.”

Nicole Nelis-Willemsen - Jasperse Praktijkencentrum
Nicole Nelis-Willemsen - Jasperse Praktijkencentrum

“Mijn naam is Nicole Nelis-Willemsen, ik woon op Noord-Beveland en mijn gezin bestaat uit mijn man, twee zonen, één hond en vijf poezen. Drukke boel dus. Ik ben sinds de zomer van 2004 werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum. Ik werkte daarvoor in de kappers-branche. Echter door pols problemen kon ik die werkzaamheden niet meer verrichten. Door diezelfde klachten ben ik in contact gekomen met Jasperse Praktijkencentrum.”

Waarom ben je dit werk gaan doen?

“Naast de leuke collega’s hebben wij veel gezellige patiënten in de praktijk. Dit maakt het werk leuk. Patiënten zijn vaak heel open en komen trouw waardoor je een vertrouwensband met mensen opbouwt. Dit maakt voor mij het werken bij Jasperse Praktijkencentrum uniek. Het contact leggen met anderen is wat ik graag doe, mensen helpen wanneer dit nodig is of gewoon dat luisterend oor kunnen bieden.”