Kim van ’t Hooft

kim van t hooft-1
kim van t hooft-4
kim van t hooft-3

Kim van t Hooft

Medische Pedicure

Kim is geboren en getogen in Zeeland. Haar achtergrond is een mix van Zeeuwse nuchterheid en een vleugje mediterrane passie. Op dit moment woont ze drie generaties sterk, met haar dochter en haar moeder (en Dino de hond) samen in één huis.

Met een fascinatie voor het menselijk lichaam en een liefde voor het priegelwerk dat haar vak soms met zich meebrengt, heeft Kim haar plek gevonden als Medische Pedicure. Ze geniet van de diversiteit aan mensen die plaatsnemen in haar stoel en ziet dit als een voortdurende leerschool.

   

“Ik hou van priegelen.”

“Bij het werken met nagels moet je best wel veel priegelen. Dus ik kan me wel helemaal uitleven wat dat betreft.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Dat zijn wel meerdere dingen. Ik vind sowieso het menselijk lichaam heel erg interessant. Maar ook al die verschillende mensen in mijn stoel. Daar leer ik ook weer heel veel van. En ik hou heel erg van priegelen. En bij het werken met nagels moet je best wel veel priegelen. Dus ik kan me wel helemaal uitleven wat dat betreft.”

Naast haar werk als pedicure heeft Kim ook een druk en liefdevol privéleven. Ze is trotse moeder van Yoënna, een levendige dochter van 9 jaar oud. En niet te vergeten, het gezin wordt compleet gemaakt door de aanwezigheid van haar hond Dino, een imposante viervoetige metgezel van aanzienlijke omvang.

Bij Kim van t Hooft komt vakmanschap samen met warmte en betrokkenheid. Ze nodigt je uit om de wereld van voetverzorging te ontdekken, waar elke behandeling verzekerd is van haar liefde voor het vak en de unieke connectie die ze met haar cliënten deelt.

Wilt u meer weten over Medische Pedicure?

U leest meer over Medische Pedicure op deze pagina.