Header

Presentatie “Gezondheid voor Mens en Paard, door een andere bril bekeken..”

mensenpaard.jpgDonderdag 26 april a.s. verzorgt Christine Jasperse-Breidenbach een enerverende avond, waarbij simpele gezonde weetjes voor mens en dier centraal staan. Hoe creëer je nou een soepel, verzameld paard, dat bilateraal goed buigt en bijvoorbeeld niet op het bit leunt? Een paard zonder allergie, mok of andere huidklachten. En hoe voorkom je ongewenst gedrag?

Tijdens deze avond geeft Christine een toelichting op de randvoorwaarden voor een goede houding bij zowel mens als dier. Ook de spijsvertering en de relatie met het immuunsysteem komen uitvoerig aan bod.

Wat gebeurt er bij stress met de hersenen en in de rest van ons lijf? En wat leert de Oosterse Geneeswijze ons over klachten? Christine licht de (bij-)werking van de meest gebruikte medicatie toe.

Al met al een avond waarin u vanuit een holistisch perspectief een verklaring krijgt voor een aantal veel voorkomende klachten. U krijgt praktische tips om deze vervolgens aan te pakken. Vanzelfsprekend is er voldoende ruimte om vragen over uw eigen situatie te stellen.

Christine houdt zich al bijna 20 jaar bezig met de Neuro Energetische Kinesiologie en heeft o.a. ook een achtergrond in de Orthomoleculaire Geneeskunde volgens de Psycho-Neuro-Immunologie.

Zij volgde de 3-jarige opleiding tot Western Rij-instructeur en behandelt zij al ruim 15 jaar zowel mensen als dieren in haar kliniek in Vlissingen. Als geen ander kan Christine op simpele en doeltreffende wijze uitleg geven over de werking van ons lichaam op fysiek, biochemisch, psychisch en energetisch niveau.

Een must voor iedereen die zijn kennis en bewustzijn wil vergroten of bijvoorbeeld vastloopt in de reguliere gezondheidszorg en op zoek is naar een ander perspectief.

De presentatie start om 19.00 uur bij Jasperse Praktijkencentrum, Papegaaienburg 50 te Vlissingen. Graag even aanmelden vooraf via 0118-471823 of info@jaspersepraktijkencentrum.nl. Toegang is gratis.


< terug naar het nieuwsoverzichtRBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief