Header

Stagiaire Ashley wordt onze nieuwe assistente

Stagiaire Ashley komt het team versterken

Ashley heeft het afgelopen jaar 3 dagen in de week stage gelopen bij ons praktijkencentrum.
Hier vervulde ze alle taken die onze assistentes hebben. In eerste instantie zou ze nog op zoek gaan naar een ander bedrijf om het laatste stukje van haar stage daar te doen. Echter gaat ze dit nu bij ons doen.

Laatst stelden wij twee nieuwe assistentes aan u voor; Anne-Claire en Trea.
Helaas bleek het werk voor Trea niet te combineren met haar werk als schrijfster. Na goed onderling overleg is dan ook besloten dat ze niet bij ons verder zal gaan. Trea heeft wel weer een nieuwe waardering voor haar werk als schrijfster gekregen. En wij hebben toch een aantal weken van haar aanwezigheid mogen genieten. We wensen haar alle geluk en succes met schrijven, met hernieuwde energie!

Het vertrek van Trea gecombineerd met het einde van de stageperiode van Ashley zorgde opnieuw voor een personeelstekort aan de balie. Ashley zocht echter nog naar een nieuwe stageplek om haar school af te ronden. Wij hadden een assistente nodig...
En zo was 1 en 1 weer 2. Wij hebben Ashley enorm zien groeien over het afgelopen jaar.
Onder de vleugels van onze vaste medewerkers zoals Maaike telden wij haar inmiddels al mee als volwaardig personeelslid.
En zo is het hele team weer compleet.

Het team van assistentes bestaat daarmee nu uit: Nicole, Maaike, Anne-Claire en Ashley. Samen staan zij voor u klaar.
Elke werkdag van 08:00 tot 18:00.

Wilt u meer weten over ons voltallige team? Bezoek dan eens onze team pagina. Daar kunt u kennismaken met iedereen.


< terug naar het nieuwsoverzichtRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Logo-LVNT zwart wit.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA logo-scag zwart wit.jpg

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief