Header

Ontmoet ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Jack Jasperse

Jack Jasperse

Senior Chiropractor

Jack is oprichter en naamgever van het Praktijkencentrum. Hij kent als geen ander de waarde van samenwerken met alle disciplines in de praktijk. "De kracht van ons praktijkencentrum is dat we over de grens van ons vakgebied heenkijken en daar plukken onze cliënten de vruchten van".

Jack Jasperse

Christine Jasperse-Breidenbach

Kinesioloog

In 2004 ontmoette ik Jack op een NOT training die we gezamenlijk deden. Daarna ging alles in een stroomversnelling… Ik behaalde mijn licenties, verhuisde naar Zeeland en startte mijn praktijk binnen Jasperse Praktijkencentrum. Ondanks dat het soms flink aanpoten is, heb ik nooit een seconde spijt gehad van deze stap en kan ik zeggen dat wij ons centrum ademen, het is voor ons geen beroep, maar een levenswijze geworden. Ik geniet van het behandelen van alle generaties en inmiddels ook generaties die weer nieuwe generaties meebrengen. En ik ben mijn leraren dankbaar dat ik van hen dit mooie vak heb mogen leren waarmee ik inmiddels al zoveel heb kunnen betekenen voor mensen.

Jack Jasperse

Suzanne Jasperse

Chiropractor

Suzanne is in 2014 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (Bournemouth University) in Engeland als 'Doctor in Chiropractic'. Zij is direct daarna toegetreden in de kliniek. Suzanne is de dochter van naamgever Jack Jasperse. "Chiropractie is mij met de paplepel ingegoten en om nu in een centrum te werken waar meerdere disciplines samenwerken om tot de bodem van een klacht te komen, vind ik geweldig. Een paradijsje voor functionele geneeskunde!"

Jack Jasperse

Frederik Leurs

Chiropractor

Frederik haalde in 2004 de titel 'Doctor of chiropractic' aan the Anglo-European College of Chiropractic aan de Universiteit van Portsmouth (Engeland). "Ik heb ruime ervaring in de behandeling van clienten van alle leeftijden. Van baby's tot en met hoog bejaarden"

Jack Jasperse

Joost Glorieux

Chiropractor

Joost behaalde in 2002 zijn 'Doctor of Chiropractic' aan het Anglo-European College of Chiropractic aan de universiteit van Portsmouth (Engeland). Hij ziet de aanpak binnen Jasperse Praktijkencentrum als de meest veilige en efficiënte manier om veel voorkomende pijnklachten aan te pakken. Hij heeft een bijzondere interesse voor sportblessures en pijneducatie. Sinds 2008 staat hij in voor de opleiding van pas afgestudeerde collega's in België (lid van GEP commissie BCU).

Jack Jasperse

Frank Hardy

Optoloog

Frank Hardy benadert zijn vak vanuit een breed perspectief. "Het grote geheel. Daar gaat het om. Omdat de toestand van de ogen alles te maken heeft met andere lichaamsfuncties. Het zien wordt ook beïnvloed door de omgeving, en door iemands sociale vaardigheden en gedrag".

Jack Jasperse

Diana Doorduin

Optometrist

Diana is in 2008 afgestudeerd als optometrist aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens haar stage in de Verenigde Staten kwam zij in aanraking met functionele optometrie en sindsdien is dit haar grootste interessegebied in de optometrie. “Ik vind het fascinerend hoe je via de ogen het brein kunt bereiken en hierdoor iemand beter kunt laten functioneren.” Naast kinderen met leer/leesproblemen hebben ook patiënten met (visuele) klachten na niet aangeboren hersentrauma zoals hersenschuddingen Diana’s bijzondere aandacht.

 

Jack Jasperse

Thomas J. Smit

Psycholoog

Thomas is geregistreerd klinisch psycholoog en psychotherapeut. Hij biedt vooral kortdurende therapie, vanuit het oogpunt van integratieve psychotherapie.

Jack Jasperse

Joyce van Gelder

Fysiotherapeut

Joyce van Gelder is sinds 2010 fysiotherapeute en Lid Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR), geregistreerd in het BIG- en deelnemer klachtenregeling KNGF. "Als u bij mij langs komt wordt u op maat behandeld; ik kijk naar de mens als een geheel in de behandeling. We bestaan niet uit losse stukken en zo zal ik altijd binnen het gehele plaatje zoeken om uw klacht samen met u op te lossen, te verbeteren of er beter mee te leren omgaan."

Jack Jasperse

Sarah Köller

Advocaat mediator scheiden

Mijn drijfveer is om mensen zorgvuldig door hun scheiding heen te helpen. Zo goed mogelijk, zodat ze aan het eind van het scheidingsproces sterker zijn en een goede basis hebben voor de toekomst.

Jack Jasperse

Robbert Lavën

Podoloog

Robbert Lavën is een registerpodoloog B. Hij houdt zich bezig met het hele lichaam, met het totale bewegingsapparaat. Het behandelen van patiënten in een multidisciplinaire omgeving, waarbij de
behandelmethodes goed op elkaar zijn afgestemd, leidt tot een beter resultaat.

Jack Jasperse

Geert Wijkhuys

Financial Coach

Geert is betrokken bij Jasperse Praktijkencentrum als administratie- en advieskantoor. Dat klinkt misschien vreemd, maar dat is het niet. Geert adviseert en helpt met raad en daad. En dat is wat we graag doen bij Jasperse.

Jack Jasperse

Nicole Nelis-Willemsen

Assistente

"Ik ben ruim 15 jaar werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum en voel mezelf wel bij het inventaris horen. Het werken bij Jasperse Praktijkencentrum vind ik leuk omdat ik in mijn werk veel met mensen te maken heb, ik vind het fijn dat ik wat voor andere mensen mag betekenen en niet te vergeten omdat ik super lieve collega’s heb. Kortom: ik heb plezier in mijn werk."

Jack Jasperse

Jennie Paauwe

Assistente

"Sinds 2008 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Het contact met de patiënten en proberen een passende oplossing te vinden voor eenieders probleem maakt mijn werk een uitdaging."

Jack Jasperse

Ellen van der Have

Assistente

"Sinds februari 2017 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Een erg leuke en afwisselende baan, mede door de sociale contacten die met de cliënten van het centrum worden opgebouwd. Het voelt elke keer weer goed om de deuren te openen en onze cliënten te mogen ontvangen."

Jack Jasperse

Maaike Engelbrecht

Assistente

"Sinds oktober 2016 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Waar ik blij van word is het contact met de mensen aan de balie of de telefoon; een klein praatje, een glimlach of meedenken en zo precies dát tijdstip voor een afspraak in kunnen plannen wat voor iemand het best uitkomt."

Jack Jasperse

Christopher van Iersel

Praktijkmanager

Sinds augustus 2019 is Christopher werkzaam als praktijkmanager. Als echte vliegende keep vervult hij vele taken binnen de kliniek om alles soepel te laten verlopen.
"Je ziet hier ontzettend veel mensen die heel gelukkig de deur uit gaan omdat ze goed geholpen zijn. Daar je steentje aan hebben bijgedragen is een fantastisch gevoel."
RBCZ LVNT klein.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief