Header

Ontmoet ons team

Maak kennis met onze medewerkers

Paarse lijn.jpg


Jack Jasperse

Senior Chiropractor

Jack pasfoto.jpg

Jack is oprichter en naamgever van Jasperse Praktijkencentrum. Hij studeerde in 1988 af aan de Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth (Engeland). Na ervaring op gedaan te hebben in een andere praktijk, heeft hij in 1994 de deuren geopend van dit multidisciplinaire praktijkencentrum.

Hij kent als geen ander de waarde van samenwerken met andere disciplines. "De kracht van Jasperse praktijkencentrum is dat we over de grens van ons eigen vakgebied heen kijken, en daar plukken onze cliënten de vruchten van".

Meer over Jack Jasperse.

 

Christine Jasperse-Breidenbach

Kinesioloog

Christine pasfoto.jpg

"In 2004 ontmoette ik Jack tijdens een NOT training die we gezamenlijk deden. Daarna ging alles in een stroomversnelling… Ik behaalde mijn licenties, verhuisde naar Zeeland en startte mijn praktijk binnen Jasperse Praktijkencentrum. Ondanks dat het soms flink aanpoten is, heb ik nooit een seconde spijt gehad van deze stap en kan ik zeggen dat wij ons centrum ademen, het is voor ons geen beroep, maar een levenswijze geworden. Ik geniet van het behandelen van alle generaties en inmiddels ook generaties die weer nieuwe generaties meebrengen. En ik ben mijn leraren dankbaar dat ik van hen dit mooie vak heb mogen leren waarmee ik inmiddels al zoveel heb kunnen betekenen voor mensen."

Meer over Christine Jasperse-Breidenbach.


Suzanne Jasperse

Chiropractor / Directrice

Suzanne pasfoto.jpg

Suzanne is werkzaam als chiropractor sinds 2014. Ze is aansluitend aan haar opleiding begonnen bij Jasperse Praktijkencentrum, en is sinds 2019 tevens directrice.

Suzanne is in 2014 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (Bournemouth University) in Engeland als 'Doctor in Chiropractic'. Zij is direct daarna toegetreden in de kliniek. Suzanne is de dochter van naamgever Jack Jasperse. "Chiropractie is mij met de paplepel ingegoten en om nu in een centrum te werken waar meerdere disciplines samenwerken om tot de bodem van een klacht te komen, vind ik geweldig. Een paradijsje voor functionele geneeskunde!"

Meer over Suzanne Jasperse.

Joost Glorieux

Chiropractor

Joost pasfoto

Joost behaalde in 2002 zijn titel 'Doctor of Chiropractic' aan het Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth (Engeland).

Hij is sinds 2003 werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum. Daarnaast heeft hij zijn eigen praktijk in België.

Joost ziet de aanpak binnen Jasperse Praktijkencentrum als de meest veilige en efficiënte manier om veel voorkomende pijnklachten aan te pakken. Hij heeft een bijzondere interesse voor sportblessures en pijneducatie. Sinds 2008 staat hij in voor de opleiding van pas afgestudeerde collega's in België (lid van Graduate Education Program commissie bij de Belgian Chiropractors' Union).

Meer over Joost Glorieux.

Frederik Leurs

Chiropractor

Frederik pasfoto.jpg

Frederik haalde in 2004 zijn titel 'Doctor of chiropractic' aan the Anglo-European College of Chiropractic in Bournemouth (Engeland). 

Naast zijn eigen praktijk in België begon Frederik in 2004 ook zijn werkzaamheden bij Jasperse Praktijkencentrum.

"Ik heb ruime ervaring in de behandeling van clienten van alle leeftijden. Van baby's tot en met hoog bejaarden"

Meer over Frederik Leurs.

Mark Allen

Chiropractor

Mark Allen pasfoto.jpg 

Mark is afgesturdeerd als chiropractor in 1997 aan de Northwestern College of Chiropractic, nu bekend als Northwestern Health Sciences University.

Vanaf 1999 werkte hij als chiropractor in België.

In januari 2022 kwam hij het team van Jasperse Praktijkencentrum versterken.

 

Meer over Mark Allen.

Frank Hardy

Optoloog

Frank pasfoto.jpg

Frank behaalde zijn diploma als opticien in 1965. Na zijn 2,5 jaar militaire dienstplicht, waarbij hij gestationeerd was bij het Militair Hospitaal Utrecht, werkte hij tot eind 1970 als chef bij Grit optiek Utrecht.
In januari 1971 nam hij de optiekzaak aan het Bellamypark in Vlissingen over. In de jaren die volgden genoot hij veel nascholing; De School of Optometry in London, Functionele Optometrie in België en het College of Syntonics in Amerika om een paar voorname studies te noemen!
De lijst is te lang om hier neer te zetten. Frank blijft maar leren!

Inmiddels is Frank al ruim 15 jaar te vinden in Jasperse praktijkencentrum.

 

Meer over Frank Hardy.

Thomas J. Smit

Klinisch Psycholoog

Thomas pasfoto.jpg

Thomas is sinds 2010 klinisch psycholoog en psychotherapeut (BIG registraties: 19063444625 | 19063444616).
Na zijn afstuderen aan de universiteit Nijmegen in 1999, zag hij een brede waaier aan psychische problemen in zijn werk als psycholoog binnen zorginstellingen in Gelderland en Zeeland.

Sinds 2007 is hij werkzaam in eigen praktijk. Om vervolgens in 2010 neer te strijken in Jasperse Praktijkencentrum.

Hij biedt vooral kortdurende therapie, vanuit het oogpunt van integratieve psychotherapie. "Met oog voor de persoon achter de klachten."

Meer over Thomas Smit.

Joyce van Gelder

Fysiotherapeut

Joyce pasfoto.jpg

Joyce van Gelder is sinds 2010 fysiotherapeute en Lid Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR), geregistreerd in het BIG- en deelnemer klachtenregeling KNGF.

Sinds 2015 is ze werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum. 

"Als u bij mij langs komt wordt u op maat behandeld; ik kijk naar de mens als een geheel in de behandeling. We bestaan niet uit losse stukken en zo zal ik altijd binnen het gehele plaatje zoeken om uw klacht samen met u op te lossen, te verbeteren of er beter mee te leren omgaan."

Meer over Joyce van Gelder.

Thijmen Borghart

Fysiotherapeut

Thijmen pasfoto.jpg

Thijmen is sinds 2010 afgestudeerd als fysiotherapeut in Breda. Na als fysiotherapeut gewerkt te hebben in Australie, Thailand en Nepal is hij sinds 2016 part-time werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum en Fysiotherapie To-the-Core. Ook werkt hij part-time binnen de verpleeghuiszorg.

Meer over Thijmen Borghart.

Robert Lavën

Podoloog

Robbert pasfoto.jpg

Robbert Lavën is een registerpodoloog B. Hij houdt zich bezig met het hele lichaam, met het totale bewegingsapparaat. Het behandelen van patiënten in een multidisciplinaire omgeving, waarbij de behandelmethodes goed op elkaar zijn afgestemd, leidt tot een beter resultaat.

Meer over Robbert Lavën.

Nicole Nelis-Willemsen

Assistente

Nicole pasfoto.jpg

 "Ik ben ruim 15 jaar werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum en voel mezelf wel bij het inventaris horen. Het werken bij Jasperse Praktijkencentrum vind ik leuk omdat ik in mijn werk veel met mensen te maken heb, ik vind het fijn dat ik wat voor andere mensen mag betekenen en niet te vergeten omdat ik super lieve collega’s heb. Kortom: ik heb plezier in mijn werk."

Meer over Nicole Nelis-Willemsen.

Ellen van der Have

Assistente

Ellen pasfoto.jpg

"Sinds februari 2017 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Een erg leuke en afwisselende baan, mede door de sociale contacten die met de cliënten van het centrum worden opgebouwd. Het voelt elke keer weer goed om de deuren te openen en onze cliënten te mogen ontvangen."

Meer over Ellen van der Have.

Maaike Engelbrecht

Assistente

Maaike pasfoto.jpg

"Sinds oktober 2016 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Waar ik blij van word is het contact met de mensen aan de balie of de telefoon; een klein praatje, een glimlach of meedenken en zo precies dát tijdstip voor een afspraak in kunnen plannen wat voor iemand het best uitkomt."

Meer over Maaike Engelbrecht.

Christopher van Iersel

Praktijkmanager

Christopher pasfoto.jpg

Christopher is sinds 2019 werkzaam bij Jasperse Praktijkencentrum als praktijkmanager.

Als echte vliegende keep vervult hij vele taken binnen de kliniek om alles soepel te laten verlopen.

"Je ziet hier ontzettend veel mensen die heel gelukkig de deur uit gaan omdat ze goed geholpen zijn. Daar je steentje aan hebben bijgedragen is een fantastisch gevoel."

Meer over Christopher van Iersel.


Ashley Bijster

Stagiaire 'Medewerker secretariaat en receptie'

 

 

Ashley loopt sinds november 2021 stage binnen ons bedrijf. Momenteel is ze 3 dagen werkzaam.
Zij moet zich alle taken meester maken die de assistentes van Jasperse praktijkencentrum ook vervullen. Een flinke klus dus!
Daarom is de stage gepland voor ongeveer 1 jaar.

Meer over Ashley Bijster.

 

Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Logo-LVNT zwart wit.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA logo-scag zwart wit.jpg

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief