Header

Week tegen rugpijn 2022

3 November is de jaarlijkse dag tegen rugpijn.
Ook dit jaar kunt u bij ons terecht voor een gratis screenings en adviesconsult.

Heb jij, of ken je iemand die last heeft van rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Dan is een vrijblijvende screening in de week van 31 oktober t/m 4 november dé uitgelezen kans om gratis en vrijblijvend kennis te maken met ons! Onze chiropractoren zullen dan jouw rug beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

Tijdens dit consult kunt u geheel vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken, ook is er de gelegenheid om, indien gewenst,  de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan middels chiropractie.  

  

Het behandelplan zal per individu verschillen, want niemand is hetzelfde. Chiropractoren beheersen vele verschillende behandeltechnieken waardoor mensen van alle leeftijden behandeld kunnen worden.  Neem voor het inplannen van een consult telefonisch contact op met ons op telefoonnummer: 0118-471823 

< terug naar het nieuwsoverzicht


< terug naar het nieuwsoverzichtRegister Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  Logo-LVNT zwart wit.jpg Register Podoloog Geregistreerd Chiropractor NCA logo-scag zwart wit.jpg

Klachtenregeling 2017 © Jasperse Praktijkencentrum

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief