Uw eerste consult bij de chiropractor

Dit mag u verwachten bij:

Uw eerste consult bij de chiropractor

U heeft een afspraak gemaakt met een chiropractor van Jasperse Praktijkencentrum.
We vertellen u graag wat u tijdens dit eerste consult kunt verwachten. 

Onderzoek en eerste behandeling

Tijdens uw eerste consult maakt u kennis met uw chiropractor. Die neemt samen met u uw vragenformulier door om een beeld te krijgen van uw klachten.

Hierna vindt een lichamelijk onderzoek plaats. Heeft de chiropractor een goed beeld van alle verkregen informatie, dan wordt samen met u een behandelplan gemaakt.

Bij voorkeur zal nu direct een eerste behandeling plaatsvinden, waarbij een eerste stap wordt gezet om de functionaliteit van uw lichaam te verbeteren. Uw eerste consult zal al met al ongeveer een uur in beslag nemen.

Betalen en verzekering

Wij vinden het prettig als u uw consult na afloop direct met ons verrekend. U kunt bij ons pinnen, maar wij accepteren uiteraard ook contante betalingen.

De kosten van uw consult kunt u vinden onder de kop ‘Tarieven‘ op deze website. De kwitantie, die u direct meekrijgt, kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. De vergoedingen kunnen per verzekeraar en per pakket verschillen.

De kracht van onze praktijk

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft voordat u bij ons op consult komt. Kijk daarom ook eens rustig rond op deze website. U kunt dan kennismaken met de andere specialisten die verbonden zij aan onze praktijk. Het kan zijn, dat ook zij een rol gaan spelen bij het behandelen van uw klachten. Juist dát is namelijk de kracht van Jasperse Praktijkencentrum; dat uw chiropractor gebruik kan maken van de kennis en ervaring van de andere specialisten. 

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Vragen? Bel ons!

Heeft u na het lezen van alle informatie toch nog vragen?
Schroom dan niet maar bel: 0118 – 47 18 23.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur (vrijdag tot 15.00 uur).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief