Uw eerste afspraak bij de kinesioloog

Dit mag u verwachten bij:

Uw eerste afspraak bij de kinesioloog

U heeft een afspraak gemaakt met de kinesiologe van Jasperse Praktijkencentrum. We vertellen u graag wat u tijdens dit eerste consult kunt verwachten.

Spiertesten en formats

Uw eerste bezoek start met een uitgebreide intake, waarbij de kinesiologe u veel vragen stelt om zo een beeld te krijgen van uw klachten en de eventuele verbanden hiertussen. Vervolgens toetst ze haar bevindingen door middel van spiertesten en formats. Dit zijn vingermodes in combinatie met acupunctuurpunten. Ze ‘leest’ als het ware, waar uw lichaam blokkeert.

Energetisch en gebalanceerd

In de meeste gevallen wordt u liggend gebalanceerd op een behandeltafel, waarbij u uw kleren mag aanhouden, maar uw schoenen niet. De balans wordt over het algemeen als zeer prettig ervaren. In sommige gevallen kunt u zich na de behandeling wat zweverig of misschien wat moe voelen. Het is dan ook verstandig geen volle agenda te plannen na een behandeling. Uw kinesiologe werkt voornamelijk energetisch d.m.v. combinaties van acupressuurpunten en maakt dus geen gebruik van naalden of andere instrumenten.

Behandeling en het vervolg

De allereerste behandeling duurt circa 1 uur omdat er sprake is van een kennismaking en uitgebreidere intake. De vervolgbehandelingen duren over het algemeen circa 45 minuten. Hoeveel behandelingen u nodig heeft is afhankelijk van uw klacht en van uw doel. Komt u bijvoorbeeld voor wat extra energie of zit u midden in een gezondheidscrisis? Chronische klachten vragen ook meer tijd, omdat uw lichaam al meer compensaties heeft ingebouwd dan bij een acute klacht.

Betalen en verzekering

Wij vinden het prettig als u uw consult na afloop direct met ons verrekend. U kunt bij ons pinnen, maar wij accepteren uiteraard ook contante betalingen. De kosten van uw consult kunt u vinden onder de kop ‘Tarieven’ op deze website. De kwitantie, die u direct meekrijgt, kunt u indienen bij uw verzekeringsmaatschappij. De vergoedingen kunnen per verzekeraar en per pakket verschillen. 

De kracht van onze praktijk

We kunnen ons voorstellen dat u nog vragen heeft voordat u bij ons op consult komt. Kijk daarom ook eens rustig rond op deze website. U kunt dan kennismaken met de andere specialisten die verbonden zij aan onze praktijk. Het kan zijn, dat ook zij een rol gaan spelen bij het behandelen van uw klachten. Juist dát is namelijk de kracht van Jasperse Praktijkencentrum; dat uw chiropractor gebruik kan maken van de kennis en ervaring van de andere specialisten. 

Jasperse Praktijkencentrum in Vlissingen

Vragen? Bel ons!

Heeft u na het lezen van alle informatie toch nog vragen?
Schroom dan niet maar bel: 0118 – 47 18 23.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur (vrijdag tot 15.00 uur).

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief