Chiropraktisch; de krant over chiropractie

Dag tegen de rugpijn

Dag tegen rugpijn

Bij Jasperse praktijkencentrum zetten wij ons dagelijks in voor uw optimale gezondheid. In de vorm van behandelen, adviseren en informeren. Ieder jaar is 3 november de nationale ‘Dag tegen de rugpijn’. De chiropractoren van Jasperse praktijkencentrum doen dit jaar weer mee aan deze dag. Omdat het dit jaar op een zondag valt maken we er gewoon een hele week van. U kunt 4 t/m 8 november terecht voor een gratis en vrijblijvend screenings- en adviesconsult in verband met lichamelijke klachten.

Ook kunt u terecht voor vragen over de opleiding chiropractie. Er is een groot tekort aan chiropractoren in Nederland, alleen met een nieuwe generatie chiropractoren kunnen we ook in de toekomst optimale gezondheid blijven bevorderen. Ben je benieuwd naar hoe je chiropractor kunt worden? In dit bericht vindt je daar meer informatie over.

Wat houdt zo’n screening in?

Tijdens een screening kunt u geheel vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst, de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan middels chiropractie. Of u wordt mogelijk doorverwezen naar een andere discipline.

Het behandelplan zal per individu verschillen, want niemand is hetzelfde. Chiropractoren beheersen vele verschillende behandeltechnieken waardoor mensen van alle leeftijden behandeld kunnen worden. 

Als u een afspraak wilt maken voor een screening kan dat telefonisch op nummer: 0118-471823,

of in het praktijkencentrum zelf bij de balie: Jasperse praktijkencentrum, Papegaaienburg 50, 4386DA, Vlissingen