Het is definitief, er komt een tweede lezing: ‘Gelukkig zijn’ kan je leren!

Gelukkig zijn kan je leren!

Door het grote aantal aanmeldingen voor de eerste lezing: ‘Gelukkig zijn kan je leren’, zal Marcel op donderdag 5 september de lezing een tweede keer geven. Er zijn nog een paar plaatsjes beschikbaar, dus wees er snel bij als u de lezing wil bijwonen. 

  • Bent u op zoek naar manieren om negatieve gedachtepatronen te doorbreken?
  • Wilt u leren hoe u veerkrachtiger kunt zijn wanneer het leven uitdagingen op uw pad brengt?
  • Ervaart u moeilijkheden in de omgang met anderen?
  • Of loopt u misschien tegen een burnout aan?

Dan nodigen wij u van harte uit voor onze inspirerende lezing op donderdag 5 september om 19:00 uur, waarin Marcel o.a. uitlegt hoe u veel meer invloed kunt hebben op uw gevoel van welzijn en geluk.

Ontdek de kracht van uw eigen gedachten

Ontdek de kracht van uw eigen gedachten en kom er achter hoe u een neerwaartse spiraal bewust kunt doorbreken en kunt navigeren naar een meer voldaan en gelukkig leven. Waarom denken wat we denken en welke invloeden heeft dit op ons gevoel en welzijn.

Tijdens deze avond deelt Marcel niet alleen waardevolle inzichten, maar geeft hij ook praktische tips die u direct kunt toepassen om uw dagelijks leven te verbeteren.

De lezing is bedoeld voor iedereen die zijn of haar mentale gezondheid wil versterken en een positievere levenshouding wil ontwikkelen.

Microdoseren

Ook zal er ruimte zijn voor informatie over microdoseren met truffels. Dit betreft niet alleen een hype, maar een werkelijke activering van de pijnappelklier. Deze klier is bijzonder belangrijk voor je gevoel van welzijn en geluk, en daarmee je gezondheid.

Datum en tijd: Donderdag 5 september, Inloop 19:00. Start lezing 19:30 tot 21:30 uur
Locatie: Jasperse Praktijkencentrum
Aanmelden: Zeker zijn van een plek? Meld u aan door een mailtje te sturen aan: info@jaspersepraktijkencentrum.nl of bel ons op 0118 – 471 823.

Mis deze kans niet

Leer hoe u bewust bijdraagt aan uw eigen geluk en welzijn. We kijken er naar uit u te verwelkomen op deze inspirerende avond.