Inspirerende lezing: ‘Gelukkig zijn’ kan je leren!

Gelukkig zijn kan je leren!

Meld u aan voor deze inspirerende lezing op 27 juni van onze Natuurgeneeskundige en Vitaal-therapeut Marcel Urgert.

  • Bent u op zoek naar manieren om negatieve gedachtepatronen te doorbreken?
  • Wilt u leren hoe u veerkrachtiger kunt zijn wanneer het leven uitdagingen op uw pad brengt?
  • Ervaart u moeilijkheden in de omgang met anderen?
  • Of loopt u misschien tegen een burnout aan?

Dan nodigen wij u van harte uit voor onze inspirerende lezing op donderdag 27 juni om 19:00 uur, waarin Marcel uitlegt hoe denkpatronen direct invloed hebben op ons gevoel van welzijn en geluk.

Ontdek de kracht van uw eigen gedachten

Ontdek de kracht van uw eigen gedachten en kom er achter hoe u een neerwaartse spiraal bewust kunt doorbreken en kunt navigeren naar een meer voldaan en gelukkig leven. Waarom denken wat we denken en welke invloeden heeft dit op ons gevoel en welzijn.

Tijdens deze avond deelt Marcel niet alleen waardevolle inzichten, maar geeft hij ook praktische tips die u direct kunt toepassen om uw dagelijks leven te verbeteren.

De lezing is bedoeld voor iedereen die zijn of haar mentale gezondheid wil versterken en een positievere levenshouding wil ontwikkelen.

Microdoseren

Ook zal er ruimte zijn voor informatie over microdoseren met truffels. Dit betreft niet alleen een hype, maar een werkelijke activering van de pijnappelklier. Deze klier is bijzonder belangrijk voor je gevoel van welzijn en geluk, en daarmee je gezondheid.

Datum en tijd: Donderdag 27 juni, van 19:00 tot 21:00 uur

N.B. Deze lezing is inmiddels volgeboekt. Maar u kunt zich nog steeds aanmelden. In augustus/september zal Marcel de lezing nogmaals geven.

Locatie: Jasperse Praktijkencentrum
Aanmelden: Zeker zijn van een plek? Meld u aan door een mailtje te sturen aan: info@jaspersepraktijkencentrum.nl of bel ons op 0118 – 471 823.

Mis deze kans niet

Leer hoe u bewust bijdraagt aan uw eigen geluk en welzijn. We kijken er naar uit u te verwelkomen op deze inspirerende avond.