Ons nieuwe magazine is uit!

Ons nieuwe magazine!

En wat voor een editie hebben we deze keer! Extra dik, maar liefst 60 pagina’s met artikelen die op één of andere manier gerelateerd zijn aan ons zenuwstelsel. 

  2024 is een bijzonder jaar voor ons. Jasperse Praktijkencentrum bestaat namelijk 30 jaar. En wat een jubileum jaar! Frederik werkt nu 20 jaar bij ons in Vlissingen, ik werk hier nu 10 jaar en ben al weer 5 jaar directeur. Onder leiding van mijn vader is het centrum enorm uitgebreid.

  Al van kind af aan loop ik rond in de praktijk. En ik heb een hoop zien veranderen. De receptie was vroeger een hokje waar nu kamer 1 is. De achterste behandelkamers in de wachtkamer bestonden nog niet en waar nu Thomas, Joyce en Kim werken was vroeger een grote open ruimte die werd gebruikt voor lezingen. Maar daar stond ook een pingpongtafel. Mijn broer en ik gebruikte die ruimte om te spelen. Ook waren er twee skippyballen in de vorm van ezeltjes in de wachtkamer, een blauwe en een rode. Dit gaf natuurlijk urenlang speelplezier.

  In 2024 zijn Christopher en ik ouders geworden. Ook Thijmen en Alexia hebben weer een kind gekregen en bij Maaike is er een kleinkind geboren. Een hele geschiedenis en een nieuwe generatie, ik vind het prachtig.

  In deze editie lichten we facetten van het zenuwstelsel uit, wat voor een effect het heeft op de gezondheid en wat u er zelf mee kunt doen.

  Daarnaast heeft de medisch pedicure een innovatieve oplossing voor ingroeiende teennagels en stellen we onze nieuwe chiropractor Arnaud Vergauwe en manueel therapeut Jinne Kattevilder aan u voor.

  Hartelijk dank voor alle inzendingen. Mocht u voor het volgende magazine onderwerpen hebben waar u graag meer over zou willen lezen dan horen wij dat graag!

  Veel leesplezier en een gezonde groet,
  Suzanne Jasperse