Zo vader, zo dochter

Directiewissel Jasperse praktijkencentrum

Suzanne Jasperse nieuwe directeur Jasperse praktijkencentrum

“Zo vader, zo dochter”

Al ruim twee decennia is Jasperse praktijkencentrum een feit. Jack Jasperse werkte samen met zijn broer na zijn afstuderen in 1988. Na enkele jaren besloten zij elk hun eigen praktijk te draaien, waarbij Jack doorging met het multidisciplinaire praktijkencentrum in 1994. Een hele klus, het runnen van zo’n praktijkencentrum. Continu vragen die een antwoord behoeven, en waslijsten met dingen die gedaan moeten worden. Als je dan daarnaast fulltime chiropractor bent, hebben je dagen eigenlijk niet genoeg uren.

Het was voor hem dan ook heel fijn dat hij daar 14 jaar geleden hulp bij kreeg van zijn partner Christine Jasperse-Breidenbach. Samen vormen zij een sterk duo wat het praktijkencentrum nóg verder heeft laten groeien. En hoe! Inmiddels zijn er 25 vakmensen werkzaam, verdeeld over 12 disciplines. Jack en Christine hebben dit al die tijd met plezier en een vriendelijke woord gedaan.

Maar dan is nu toch het moment aangebroken waarop zij het management stokje door gaan geven. En hoe mooi is het dan als je dit aan je eigen dochter kunt overhandigen. Een dochter die niet alleen dezelfde passie voor het vak heeft, maar ook dezelfde visie over wat het praktijkencentrum moet zijn.

Vanaf heden zal Suzanne Jasperse de rol van directeur binnen Jasperse praktijkencentrum overnemen. Jack Jasperse blijft gewoon zijn werk als chiropractor uitvoeren in het praktijkencentrum zoals u gewend bent.

Suzanne heeft gezien hoe succesvol de samenwerking tussen Jack en Christine is en zal dit stabiele voorbeeld samen met Christopher van Iersel in het familiebedrijf opvolgen. Haar partner Christopher van Iersel is aangesteld als praktijkmanager. Hij zal zich fulltime bezighouden met het runnen van de praktijk, samen met Suzanne.