Ellen van der Have

Ellen van der Have - Jasperse Praktijkencentrum

Ellen van der Have

Baliemedewerkster

Na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben als administratief / boekhoudkundig medewerkster in een mooi familiebedrijf was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die vond ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Op een maandagochtend in februari 2017 voor een gesprek bij Jack en Christine naar Vlissingen gekomen en er niet meer weggegaan. Er was op korte termijn iemand nodig om de balie te bemannen en ik was direct inzetbaar. Een hele nieuwe wereld voor mij om van een kantoorbaan te switchen naar een praktijk waar juist de mens centraal staat. Ik kwam er al heel snel achter dat dit voor mij een hele goede keuze is geweest.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

“Ik denk dat ik op het juiste moment op de goede plek was.
Toeval bestaat niet.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het is zó fijn om alle cliënten het gevoel te geven dat ze hier welkom zijn. Met veel enthousiasme en positiviteit probeer ik daar mijn steentje aan bij te dragen. Samen met mijn lieve collega’s doen wij ons best om de huiselijke sfeer die Jasperse Praktijkencentrum uitdraagt over te brengen op de bezoekers van de praktijk en hen met raad en daad terzijde te staan.”

Wat doe je graag in je vrije tijd?

“Mijn vrije tijd besteed ik veelal aan mijn (klein-)kinderen en vrienden. Ik ga er graag op uit voor een heerlijke strand- of boswandeling en tegen een wijntje op een leuk en zonnig terras zeg ik niet snel “nee”. Maar ook met een boek op de bank kan ik mij goed vermaken. Kortom; genieten met een grote G zowel op het werk als privé.”