Maaike Engelbrecht

Maaike Engelbrecht

Maaike Engelbrecht


Assistente

“Sinds oktober 2016 werk ik bij Jasperse Praktijkencentrum. Waar ik blij van word is het contact met de mensen aan de balie of de telefoon; een klein praatje, een glimlach of meedenken en zo precies dát tijdstip voor een afspraak in kunnen plannen wat voor iemand het best uitkomt.”

Ik hou er gewoon van om onder de mensen te zijn

“Ik ben in dienst bij Jasperse Praktijkencentrum sinds oktober 2016. Hiervoor heb ik een aantal jaar o.a. gewerkt als secretaresse in non-profit organisaties. Dan heb je voornamelijk je werkzaamheden op een kantoor.
Bij Jasperse Praktijkencentrum, aan de balie, midden in de wachtruimte, dat was wel even iets anders. Inmiddels ben ik daar uiteraard helemaal aan gewend, de levendigheid en afwisseling maakt dat elke dag weer anders is.”

“Ik zou mezelf omschrijven als iemand die geïnteresseerd is in heel veel zaken. Ik hou er gewoon van om onder de mensen te zijn en mee te denken met bij voorbeeld het plannen van een afspraak of andere zaken binnen de praktijk.”

Waarom ben je dit werk gaan doen?

“Mijn vorige werkgevers waren veelal gerelateerd aan de zorg. Dit is mede bepalend geweest voor mijn keuze voor dit werk.” 

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling en om te merken dat je met meedenken/meeleven in planning en situaties het verschil kunt maken.”