Suzanne Jasperse

Suzanne Jasperse - Jasperse praktijkencentrum

Suzanne Jasperse


Chiropractor / directrice

Suzanne is werkzaam als chiropractor sinds 2014. Ze is aansluitend aan haar opleiding begonnen bij Jasperse Praktijkencentrum, en is sinds 2019 tevens directrice.

Suzanne is in 2014 cum laude afgestudeerd aan het Anglo-European College of Chiropractic (Bournemouth University) in Engeland als ‘Doctor in Chiropractic’. Zij is direct daarna toegetreden in de kliniek. Suzanne is de dochter van naamgever Jack Jasperse. “Chiropractie is mij met de paplepel ingegoten en om nu in een centrum te werken waar meerdere disciplines samenwerken om tot de bodem van een klacht te komen, vind ik geweldig. Een paradijsje voor functionele geneeskunde!”

Suzanne Jasperse Chiropractie - Jasperse praktijkencentrum
Suzanne Jasperse Chiropractie - Jasperse Praktijkencentrum
Suzanne Jasperse Chiropractie - Jasperse Praktijkencentrum

Ik kijk breed naar de vraagstukken waar mensen mee komen en werk passend per situatie.

Ik zie lichamelijke klachten niet alleen als een onbalans in het lichaam maar ik ben me ook bewust van de mentale, emotionele en spirituele connectie die nodig is voor een mens om fysiek in balans te zijn. Ik kijk breed naar de vraagstukken waar mensen mee komen en werk passend per situatie.

Chiropractie in de basis is belangrijk voor mij en ik kan dan ook goed doorpakken, hiernaast werk ik met technieken uit andere vakgebieden en stromingen. Technieken die ik gebruik komen onder andere uit: Diversified chiropractie, Neurale Organisatie Techniek, Sacro Occipitale Techniek, Thompson, Functionele Neurologie, MNRI Reflexintegratie, Dynamic Neuromuscular Stabilization, Myofasciale technieken, Activator methode en IQ-impuls.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

“Ik had een aantal eisen: ik wilde graag een universitaire opleiding doen, met mijn handen kunnen werken en onderdeel zijn van een ‘gemeenschap’ waar ik iets aan kon bijdragen. Ik heb veel studies bekeken en ik kwam er maar niet uit. Totdat mijn moeder op een dag vroeg: ‘Waarom ga je geen chiropractie studeren?’. En in eens viel er een heel groot kwartje, daar had ik nog niet over nagedacht! En dat terwijl we, met mij erbij, 6 chiropractoren in de familie hebben.” 

Wat vind je het leukste aan je werk?

“Het geeft mij voldoening om een vraagbaak te zijn voor de gemeenschap en families persoonlijk te kennen. Echt een privilege waar ik heel dankbaar voor ben.”

Wilt u meer weten over chiropractie?

U leest meer over chiropractie op deze pagina.